Начало Други Други статии X-Events организира фотоконкурс, наречен My Summer Photo Affair
X-Events организира фотоконкурс, наречен My Summer Photo Affair
Написано от Любомир Ботушаров    Сряда, 27 Юли 2011 11:33    Печат

Нашите приятели от сайта за екстремни спортове http://www.x-events.bg организират летен фотоконкурс, наречен My Summer Photo Affair. Участниците от него ще могат да се състезават със снимки в две категории:
1. It’s all about summer - за снимки, които са уловили незабравим момент, място или преживяване от вашата лятна почивка/ваканция.
2. Shoot me with your trick - за най-яките снимки, свързани с екстремните летни спортове.

 

За повече подробности погледнете страницата на конкурса във Facebook, тъй като социалната мрежа е замислена като основна среда за провеждане на конкурса: http://www.facebook.com/event.php?eid=251110751584573

Конкурсът започва на 27 юли и приключва на 16 септември 2011 г.

Пожелаваме успех на всички участници!


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 27 Юли 2011 12:06 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори