Начало Други За MTB-BG.com Важна промяна в регистрацията на потребителите
Важна промяна в регистрацията на потребителите
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 17 Септември 2009 07:56    Печат

От днес, 17 септември 2009 г., активирането на потребителски профили във форума (а това означава и за сайта, тъй като двете платформи ползват обща регистрация) ще става от администраторите. Иначе казано, след като потребителят се регистрира, въвеждайки данните си, профилът ще трябва да бъде одобрен от администратор и едва тогава ще може да бъде използван активно.

Причината за подобна мярка не е някакво желание от наша страна за контрол на достъпа (имаме си достатъчно друга работа), а просто е най-бързият и лесен начин (за момента) да противодействаме на нашествието от ботове (виртуални "потребители", които се регистрират, за да публикуват спам-съобщения), което се наблюдава в последно време.

Тъй като няма начин да има администратор, който да е активен 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата, тази допълнителна спънка за ботовете ще доведе (за съжаление) и до забавяне в регистрацията на хората, за което се извиняваме. Обичайният период за активиране на новорегистрирани профили ще бъде до 48 часа, но в някои случаи (особено покрай почивни дни, празници и т.н.) забавянето може да достига и до няколко дни, тъй като то ще зависи най-вече от постоянството и честотата на достъп до интернет на администраторите.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 11 Януари 2013 00:53 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори