Начало Други Медиен преглед Медиен преглед: Интервю с победителя в EWS 2014 Джаред Грейвс
Медиен преглед: Интервю с победителя в EWS 2014 Джаред Грейвс
Написано от Любомир Ботушаров    Петък, 24 Октомври 2014 13:52    Печат


снимка: Matt Wragg / Enduro World Series

Да споделя това интервю ми хрумна заради един статус във Facebook, публикуван по същата причина от мой приятел и почитател на дисциплината ендуро. А причината е не просто, че това е човекът с най-добро представяне в Световните ендуро серии през 2014 г., а че в интервюто той се спира на много аспекти от настоящето (а може би и бъдещето) на този вид каране, които ще са интересни за доста хора.

Интервюто е публикувано в сайта Enduro MTB Magazine и е на английски език:

http://enduro-mtb.com/en/exclusive-interview-with-the-complete-champion-jared-graves/Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 24 Октомври 2014 14:18 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори