Начало Други Медиен преглед Sea Otter 2013 – нови ръкохватки от ODI, Ergon и ESI
Sea Otter 2013 – нови ръкохватки от ODI, Ergon и ESI
Написано от Любомир Ботушаров    Сряда, 01 Май 2013 09:19    Печат

Трима от водещите производители на ръкохватки, всеки от които е лидер при точно определен тип продукти в този сегмент, представиха нови модели по време на фестивала Sea Otter в САЩ.

ODI, които са известни със своите притягащи се ръкохватки, са решили да си партнират с производителя на обувки (кецове) Vans за своя най-нов модел. В резултат на това ръкохватките им са със същия цвят и шарка тип „вафла“, както подметките на кецовете с известната марка.

От същия тип е и партньорството между Ergon и Quoc Pham. Първата компания е известна със своите ергономични ръкохватки, а втората с кожените си обувки. Резултатът от съвместната им дейност е вариант на модела GP1, но с луксозно кожено покритие.

Що се отнася до компанията ESI, тя е известна със своите супер леки ръкохватки от силиконова пяна – те са дебели и меки, а сега производителят добавя още един модел, с още по-голям диаметър – 34 мм (досегашните два бяха 30 и 32 мм).

Подробности за всички тези продукти можете да видите тук:

http://www.bikeradar.com/news/article/new-grips-from-odi-ergon-and-esi-sea-otter-2013-37176/ (на англ. език)

http://www.bikerumor.com/2013/04/26/soc13-odi-and-vans-team-up-for-waffle-grip-lock-ons-hudz-get-new-life/ (на англ. език)


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 01 Май 2013 09:36 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори