Начало Други Интервюта Видеоинтервю с Жером Клеменц
Видеоинтервю с Жером Клеменц
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 17 Ноември 2016 12:45    Печат

Не се случва всеки ден някой с толкова опит и вдъхновение за каране, като ендуро звездата Жером Клеменц, да гостува в България. Французинът, който е едно от лицата на тази дисциплина, се включи в Дните на предизвикателствата 2016 и в компанията на запалени български фенове прекара един страхотен ден по трасето All Mountain в Боровец. Ние с Боян Шахов също бяхме там, за да попитаме Жером за няколко интересни неща, свързани с него и с ендуро карането. Благодарим му за споделеното и се надяваме да го видим отново в България!

Интервюто е взето на английски език, в долния десен ъгъл има бутон (CC) за включване на субтитри на български език.


Add this to your website

Коментари

avatar cholla
0
 
 
Great job Admin! Jerome is a great personality and sport ambassador, and u r "lucky bastard" having the opportunity to ride&talk with him ;)
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 17 Ноември 2016 20:57 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори