Начало Други Интервюта Видеоинтервю за Световното първенство във Вал ди Соле
Видеоинтервю за Световното първенство във Вал ди Соле
Написано от Любомир Ботушаров    Сряда, 14 Септември 2016 23:09    Печат

Поговорихме си с Боян Шахов (Пупи), Данаил Ангелов и Стиви Гатев за световното първенство 2016 по спускане и 4Х във Вал ди Соле, за участието и представянето на българския национален отбор там и за други интересни неща...


Add this to your website

Коментари

avatar 4getcredo
0
 
 
Пупинатора с чаша, а останалите... с чашчици :D
avatar ktt2000
0
 
 
Доста впечатляващо интервю!Все пак е Световно първенство! От Стиви се чуха и няколко добри думи за механика на отбора Любомир Тодоров! Поздравления за теб и целия отбор!
avatar zero knowledge
0
 
 
Хубаво наблюдение за липсата на виражи, това насърчава хората да се научат да завиват ;)

Иначе 2007-ма едно от големите бедствания и шашкания в историята беше в Шампери, но пък тогава един от българите даде 71-во време на сектор 2 =)
avatar cholla
+1
 
 
Оптимизъм да не се бърка с реализъм, у нас в БГ освен липса на ниво има и липса на истински ДХ трасета.
avatar zero knowledge
0
 
 
С по-трудни трасета и нивото би се вдигнало, но в момента липсват дори трудни участъци. Ако карачите не търсят да карат трудни линии, прогрес трудно ще има.
avatar cholla
0
 
 
Много Точно.
Малко се строи и всеки иска на готово. На всичкото разнообразие от релеф, терен и 4ри сезона си е чист позор, че след повече от 20 години БГ планинско колоездене сме на почти същото ниво. Локални "живи" трасета създадени от каращи, а не ски курорти е липсващия елемент от пъзела, релефа на повечето ни големи градове предлага идеални възможноси за трудолюбиви и предприемчиви люде. Карането идва с копането и не е толкова срамно дело, факт е че дори "Протата" си копаят редовно, справка Хардлайн трасето от тази неделя.
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 14 Септември 2016 23:20 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори