Начало Други Интервюта Видеоинтервю със Стиви Гатев
Видеоинтервю със Стиви Гатев
Написано от Боян Шахов    Понеделник, 20 Юни 2016 17:02    Печат

Боян Шахов (Пупи), който от тази година започна да прави огледи на българските DH трасета във видеоформат (публикували сме ги и в MTB-BG), сега стартира нова рубрика, наречена Downhill интервюта. Ясно е какви ще са събеседниците му, а началото е повече от силно - пред микрофона застава не кой да е, а победителят в Българските даунхил серии за 2015 г. Стивиан Гатев, който ще разкаже за участието си в четвърти кръг от СК в Леоганг и за други неща.


Add this to your website

Коментари

avatar subritual
0
 
 
Мамино момче ли Стиви?
Не,че разбирам то DH,а и не съм го гледал как кара, но материалът кърти :)
Би било хубаво повече млади хора в/от България да могат да се развиват в този спорт. бла-бла-бла
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 20 Юни 2016 17:30 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори