Организиран тестрайд на електрически велосипеди DRAG на 29 септември в София

Организирано пробно каране на електрически велосипеди DRAG ще се проведе тази събота, 29 септември, от 17:00 часа в София. Инициативата ще се проведе в рамките на НДК 360 – Европейска вечер на спорта, която цели да представи възможностите за спорт в столицата.


Заповядайте тази събота на шатрата на Drag Zone на НДК, от страната на билетния център, където ще имате шанса да изпробвате възможностите на електрическите велосипеди DRAG: ION, Escape, MotivE.

Запишете се предварително за организиран тестрайд с лично съобщение до Фейсбук страницата на Drag Zone или елате на място!

Дата и час: 29 септември 2018 г. от 17.00 часа
Място: НДК, от страната на билетния център

https://www.facebook.com/events/2220679104820778/

ION Trail PRO DI2

150мм ход на предницата, 65° челен ъгъл и 450мм дължина на стойката за верига и вече имате един велосипед за агресивно планинско каране, но ние не спряхме до там и интегрирахме Shimano steps електрически мотор в рамката. Така ION може да ви отведе на места където не сте били досега. ION  е чистокръвен електрически велосипед, способен да пребори и най-тежките изкачвания и дарен с геометрия, която ще ви накара да се чувствате уверени и на най-техничните спускания.

Escape ADVANCED

Мислили ли сте за начин как да избегнете градските задръствания без услие? Escape е това, което търсите. Велосипед с интегриран Shimano Steps електрически мотор, геометрия, която ви дава свобода при каране в градски условия и детайли, които ще ви впечатлят. Escape ви дава свобода.

MotivE

Електрическите велосипеди са бъдещето на придвижването в градска среда. MotivE предлага бърз, лесен и надежден транспорт до работното място с мисъл и грижа за околната среда.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>