Вземи 20% отстъпка при официалното откриване на Bike Center Бургас

Да се разходиш по топлия пясък на плажа винаги предизвиква приятно чувство и те кара да се усмихваш – слънчево време, сините вълни, лято, почивка и все такива хубави неща. Да се разходиш с колелото в парка, да подишаш чист въздух и да усетиш красотата на заобикалящата те природа, също винаги те зарежда с положителни емоции.

Да покараш байк в дивата Странджа, а след това да се любуваш на красивите заливи, приключвайки пътешествието си на Моста, свързващ хората и морето. Е, тази вълнуваща приказка вече лесно може да стане реалност, защото веригата Bike Center отвори магазин и в Бургас.

Ела и стани част от празника на официалното откриване в събота, 17 март от 15:00 часа! Приготвили сме много игри и активности, както и 20% намаление на абсолютно всички стоки!

https://www.facebook.com/events/158137954899858/

Мястото, което свързва хората и велосипедите, се намира на адрес: ул. „Цар Симеон I-ви“ 102. Там ще намериш пълна гама велосипеди, компоненти, аксесоари, електроника, екипировка, а спокойно може да разчиташ на качествен сервиз, за да бъде колелото ти винаги във форма.

В Bike Center може да избираш от над 10000 артикула на най-известните марки, сред които: Specialized, Cube, Continental, Shimano, Uvex, TSG, Spanninga, RAM, Cross, Maxxis, AbsoluteBlack, Magura, Manitou, Odyssey, RockShox, SR Suntour, Sram, Tacx и много други.

„Бургас се утвърди като един от най-добрите градове за живеене в България и постоянно се развива по европейски модел. Нашето желание е с отварянето на магазин Bike Center да допринесем за повишаването на качеството на живот на бургазлии, стимулирайки колоезденето и спорта като цяло.

За целта ще си сътрудничим усилено с общината и неправителствените организации за подобряване на условията за практикуване на спорта,“ споделя Николай Колев, собственик на веригата Bike Center.

Над 40-годишният опит на „Никол Байк Център“ в продажбата на велосипеди и спортни стоки дава възможност на фирмата да предложи първокласни продукти и обслужване за всеки колоездач – от деца до възрастни и от аматьори до професионалисти.

Верига магазини Bike Center ще продължи да следва политиката си за популяризиране на колоезденето, повишаване на безопасността на велосипедистите и да допринася за повишаване на удоволствието от каране на колело.

Контакти:

Бургас, ул. „Цар Симеон I-ви“ 102
Телефон: +359 893 305 426

Работно време:

Понеделник-Петък 10:00-19:00 часа
Събота 10:00-18:00 часа
Неделя: 11:00-17.00 часа

Имейл адрес: [email protected]; [email protected]

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>