Супер предложения от Bike Center – купи дамски велосипед с много подаръци!

„Наближава 8-ми март“, трескаво се будеше той всяка сутрин от Нова година насам. Така започва всичко и приключва истерично на 7 март, когато заветният подарък още не е дори измислен.  Е, приятелю, ако разпознаваш себе си в тази история, то за щастие имаме решение за теб – продължавай да четеш и да се усмихваш доволно (но няма да минеш без цветя и шоколад!).

„Не е нужно да ми подаряваш нищо за 8 март, скъпи“ – този капан е стар като света и, надяваме се, след последните два пъти урокът е научен.

„Какво да си пожелая за празника на жената?“, небрежно се питаше тя от началото на дамския месец март.  Всичко започва с мисълта за Карибите, но постепенно преминава в реални измерения. Да, пътешествия, емоция и свобода звучат много добре за подарък – на практика всичко, което ти дава един велосипед.

За Вас, скъпи дами, както и за Вас, момчета, Bike Center е приготвил страхотни предложения за подарък за 8 март. Промоциите са валидни от 08.03.2018 до 18.03.2018, така че побързайте!

 

 

А понеже знаем, че ТЯ не иска да се цапа, ако се наложи да смени гума или верига (не, че не може!), Bike Center подарява 1 година безплатно базово сервизно обслужване на велосипеда в нашите магазини в София, Стара Загора и Бургас. Виж какво влиза в него и се запознай с пълните условия на промоцията.

 

Облеклото винаги е било чувствителна тема за жените. Ето някои перфектни комбинации от стил и функционалност с огромно намаление:

*Настоящата промоция не може да се комбинира с други течащи в момента промоции и не важи за стоки с намалени цени в периода 08.03.2018 – 18.03.2018 г.

Очакваме Ви онлайн и в нашите магазини:

  1. София, жк. Гоце Делчев, бул. България №55-57
  2. София, жк. Редута, ул. Живко Николов №41
  3. София, жк. Младост 1, бл 1а.
  4. София, жк. Лозенец, ул. Богатица №20
  5. София, жк. Люлин 7, бул.Джавахарлал Неру, бл.752
  6. София, жк. Лагера, бул. Цар Борис III №100
  7. София, жк. Овча Купел 1, бул.Президент Линкълн, бл.107
  8. София, жк. Изток, ул.Райко Алексиев №3
  9. Стара Загора, бул. „Цар Симеон Велики“ 25
  10. Бургас, ул. Цар Симеон 102

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>