Drag Zone Хиподрума се завърна обновен и по-голям

Най-старият веломагазин в София отвори врати с празненство на 23 март след четиримесечен ремонт. Приел първия си клиент през далечната 1983 г., магазинът по това време е бил само гараж на родителите на Драгомир Кузов, основателя на Веломания,  DRAG и магазини DragZone.

Оттогава магазинът, познат във велосредите като ‘Несторов’ и ‘Хигиената’, е обслужвал хиляди, а може би и десетки хиляди фенове на колоезденето като сервиз и магазин за велосипеди, части и аксесоари.

Сега, 34 години по-късно, магазинът е с нова визия и оформление и е готов да посрещне клиентите си с началото на пролетта! Трите малки помещения са вече едно голямо, светло помещение с повече пространство за още по-голям избор на велосипеди, части и аксесоари. Интериорът е подреден и приветлив. Има и нов вход за улеснен достъп до велосервиза.

Някои неща обаче остават непроменени. Добре познатият екип на DragZone Хиподрума отново ще е на линия, за да отговори на всеки въпрос, да помогне със съвет или информация, да обслужи велосипеди, да посрещне клиентите и приятелите и да ги изпрати с усмивка.

Магазинът се намира на адрес бул. „Акад. Иван Евстатиев Гешов“, бл. 120 и работи всеки ден: понеделник – събота: 09.30 – 19.30 часа; неделя: 09.30 – 16.00 часа.

Заповядайте!


Екипът на DragZone България подарява скулптура ‘Овен’ от велочасти на Драгомир Кузов


Драгомир Кузов с част от VIP гостите


Артeфакти от състезателната кариера на  Драгомир Кузов


Драгомира Кузов в ролята на механик с един от първите му велосипеди.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>