Начало Други Търговски съобщения Нов магазин и още изненади от Scott
Нов магазин и още изненади от Scott
Написано от Scott.bg    Сряда, 26 Октомври 2016 09:40    Печат

Добрите съобщения от Scott тази есен нямат край! Освен с големите си намаления, този сезон от марката ни изненадват и с още прекрасни новини.

 

Съвсем скоро предстои откриването на чисто новия магазин на Scott в София. Той ще се намира на улица “Любен Каравелов” № 1 и в него ще можем да открием велосипеди, части и аксесоари за планинско, градско, шосейно колоездене. Както и в останалите магазини на марката – Scott Center и Scott Bulgaria, така и в новия ще можем да разчитаме на познанията и компетентното обслужване на членовете на екипа, а специално за откриването от магазина са подготвили и приятна изненада.

Намаление от 30% ще очаква любителите на колоезденето, отбили се в магазина на Любен Каравелов в деня на откриването.

Точната дата, на която ще отворят вратите на Scott Corner, ще стане ясна съвсем скоро, а дотогава – ето още едно предложение:

Една от най-иновативните марки в производството на велосипеди – Cannondale, може да бъде открита в магазините на Scott. Сега моделите на Cannondale от 2016 година са намалени с цели 20%, a пък в магазина на ул. "Козяк" 14, освен че можем да разгледаме велосипедите, можем и да ги изпробваме, така че да изберем най-добрия за себе си.


А в реални планински условия, ще можем да тестваме избрани модели велосипеди Cannondale и GT на 29-и октомври. Повече за това вижте тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/commercial/4517-commercial-2016-cannondale-gt-test-ride-ezerata.


Add this to your website

Коментари

avatar lucky loser
0
 
 
Само аз ли не намирам онлайн адрес, където мога да се видят намалените велосипеди?
avatar admin
0
 
 
Мисля, че в момента само в реалния магазин могат да се видят, защото сайтът на Scott Bulgaria последно беше в процес на преработка.
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 26 Октомври 2016 09:52 )
 

Партньори