Начало Други Търговски съобщения MaxBike отваря на 2 април
MaxBike отваря на 2 април
Написано от MaxBike    Вторник, 29 Март 2011 16:26    Печат

На 2 април в София, ще отвори врати най-новият и най-големият в столицата магазин за велосипеди - „Maxbike”. Байк магазинът се намира в ж.к. Борово, бул. Тодор Каблешков 53 (Търговски център „ Friends”). Веломаниаци и любители ще могат да се докоснат до богат асортимент от велосипеди в различни класове и ценови сегменти. Пълната гама на марките Shockblaze и Ferrini, новата колекция Sprint 2011 и много вело и спортни аксесоари чакат своите нови притежатели. Магазинът предлага професионален велосервиз, аксесоари, богат избор на марки облекло и оборудване за спорт и свободно време. Очакваме Ви от 2 април в магазин „Maxbike” – отделете си време за Вашият нов велосипед!

 

Посетете ни в София, ж.к. Борово, бул. Тодор Каблешков 53 (Търговски център „ Friends”), обадете ни се на тел: 0882 04 88 02 или ни пишете на електронна поща    Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . Ние сме насреща, за да Ви помогнем да направите правилния велоизбор!


Add this to your website

Коментари

avatar valsto
0
 
 
За съжаление пред магазина все още няма паркинг за велосипеди и даже място на което да можеш да го заключиш, за да можеш спокойно да обърнеш внимание на стоките....
avatar skydevil
0
 
 
Днес 21.05.2011 г. ходих до магазина и имаше чисто нов паркинг за велосипеди.
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 08 Април 2011 08:44 )
 

Партньори