Начало Галерия Видео Absa Cape Epic 2017- 8 дни в 8 минути
Absa Cape Epic 2017- 8 дни в 8 минути
Написано от Любомир Ботушаров    Петък, 31 Март 2017 07:36    Печат

Absa Cape Epic е едно от най-известните многоетапни ХС състезания в света, а също така и едно от най-старите, едно от най-трудните и едно от най-екзотичните, тъй като действието се развива в южната част на Африка. Вярно, че местоположението го прави по-труднодостъпно, но тъй като попада във времето извън активния сезон в северното полукълбо, събитието редовно привлича доста професионални състезатели и любители от Европа, които търсят предизвикателсва и добро каране през зимата.

Трудно е да се отрази толкова епично състезание, но следващият клип наистина добре акцентира върху цялата драма, хубост, изтощителност и емоционална наситеност на една такава надпревара.

Иначе тази година състезанието бе много широко отразено чрез видеоклипове, постове в социалните мрежи и т.н. Всеки, който иска да научи повече за надпреварата, може лесно да намери изобилие от информация, започвайки от сайта на състезанието: http://www.cape-epic.com/.

Реклама


Add this to your website

Коментари

avatar musicshaker
+1
 
 
Да отбележа само, че двама наши тигри (поне за тях само знам), участваха тази година. Браво на Чави и Веско за куража! :)
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 31 Март 2017 10:49 )
 

Партньори