Начало Галерия Видео Rocks n' Roll 2013 - видео
Rocks n' Roll 2013 - видео
Написано от Любомир Ботушаров, Петър Велков    Понеделник, 24 Юни 2013 08:40    Печат

Тези дни един наш читател и участник в състезанието Rocks N'Roll 2013 в Чипровци и Белоградчик, публикува в интернет много приятен клип от тази проява, който с удоволствие споделяме с вас. Макар че повече от месец измина от това мероприятие, никога не е късно човек да се наслади на един добър видеоклип.Преди да го гледате, можете да прочетете и описанието на самия автор Петър Велков:

Два дни на две гуми сред едно истинско чудо на света - Белоградчишките скали. Неописуеми гледки, хубави хора и торлашка култура. Приятно гледане! :)

Песента е "Притури се планината" в изпълнение на Stellamara, ремиксирана от Nit Grit. Може да бъде изтеглена безплатно от http://nitgrit.com/


Add this to your website

Коментари

avatar milenvd
0
 
 
Много Добрее !!!!! :))) браво Пешо :)
avatar πeтˉbp вeлĸoв
0
 
 
Не мога да не изкажа специални благодарности на Милен (похвалилият ме по-горе) за участието му в атрактивните и неподправени кадри в края на видеото! Причината беше второто му пукане на гума в рамките на няколко километра и се радвам, че с предоставената му от мен вътрешна гума успя да изкара до края на състезанието :)

Благодаря и на Любо за публикуването на видеото, както и се извинявам за недодяланите моменти както в снимането, така и в монтажа - и в двете съм абсолютен новак.

Най-много, обаче, благодаря на организаторите на събитието и всички от хан "Мадона" (няма да изброявам поименно, защото хем ще забравя някой, хем така и не попитах как се казва симпатичната сервитьорка) за приятния уикенд край Белоградчик.

Тен кю :)
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 24 Юни 2013 09:13 )
 

Партньори