Начало Галерия Снимка на деня Снимка на седмицата (26 юни - 2 юли 2017)
Снимка на седмицата (26 юни - 2 юли 2017)
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 26 Юни 2017 08:30    Печат


Автор: Любомир Ботушаров

Пампорово байк фест 2017 - Валентин Тенев по време на DHI квалификацията. Състезателят на Ram Bikes завърши на осмо място в категория UCI 17+, но бе най-фотогеничен, когато минаваше пред обектива ни в неделя.

Състезанията в рамките на феста ще са основна тема на страниците на МТБ-БГ през тази седмица. Очаквайте стотици снимки от различните стартове и кратки репортажи от серията "Избрани десет". Всеки, който желае, може също да сподели снимки от фестивала чрез някой от начините, описани в тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/mtb-bg/4647-mtb-bg-contributors.


Реклама


Архивът на рубриката "Снимка на седмицата" до края на 2016 г. можете да разгледате тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/gallery/photos/pow.Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 26 Юни 2017 09:04 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори