Начало Събития Събития България (архив) Elevation 999 - резултати
Elevation 999 - резултати
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 15 Септември 2014 01:03    Печат


В обичайните за 2014 г. дъждовни и кални условия се проведе едно от най-интересните и хубави състезания за този сезон - по моето напълно субективно и пристрастно мнение на участник в събитието. Elevation 999 бе второто за годината (и трето изобщо) състезание в дисциплината ендуро и с това внесе голяма доза разнообразие в спортния ни календар, тъй като бе доста различно от първите две ендуро състезания в Търново, но също така тежко, забавно и оспорвано. Повече подробности ще се опитам да споделя скоро в някакъв репортаж а ла first person shooter, но дотогава не пречи да разгледате подробно резултатите - има и разбивка по етапи, има и какво интересно да се види в нея. За увеличение кликнете върху снимките.За увеличение кликнете върху снимките.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 15 Септември 2014 01:35 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори