Начало Събития Събития България (архив) Премиера на филма за XCo Adventure Cup 2012
Премиера на филма за XCo Adventure Cup 2012
Написано от Организаторите    Четвъртък, 22 Ноември 2012 17:24    Печат

Скъпи приятели,

имаме удоволствието да Ви поканим на

 

Премиера на официалния филм за XCo Adventure Cup 2012

на 28 ноември, сряда, от 19.30 ч
в Аула Максима на УАСГ,
бул. Христо Смирненски 1, кв. Лозенец, София

Екстремното състезание на България - XCo Adventure Cup - се провежда вече три години, а тазгодишното издание (21-23 септември) беше уникално като типове препятствия, метеорологични условия и преживяване!

Официалният филм за 3-дневното приключение е готов и премиерата му ще е в рамките на втората вечер от фестивала „Дни на предизвикателствата” (началният час на цялото събитие е 18.30ч). Авторът Алеко Желязков е успял да предаде духа на XCo Adventure Cup 2012 - адреналин на макс, екстремни кадри и ведро настроение въпреки умората! И всичко това - през гледната точка на един от отборите, който участва вече две години в надпреварата. Вижте кой - на премиерата!

Партньори на XCo Adventure Cup 2012 бяха Природен парк „Русенски Лом”, Русенски клуб за пътешествия „Бяла звезда”, Алпийски клуб „Млад дихател”, Спелео-клуб „Приста” – Русе, община Русе и община Две могили. Основни спонсори бяха водещи марки, производители на екипировка за екстремни спортове: Silva, Gerber, Scarpa, Smartwool, Ryders, GoPro, DirectAlpine, Ortik, BlueIce, и фармацевтичната компания Унифарм АД. Транспортът на съдиите и медиите беше осигурен от Nissan в България.

За XCo Adventure Cup:
От 2010 г. XCo Adventure Cup възстанови екстремните планински състезания от Adventure Race тип в България. В световен мащаб тези състезания са изключително популярни – емблематични примери са Discovery Eco Challenge, Abu Dhabi Adventure Challenge, XTerra. В тазгодишното издание победители станаха ориентировачите Кирил Николов и Иван Сираков. Те изминаха трасето от 256 км в долината на Русенски Лом за чисто време 22 часа и 49 минути. За изминалите 3 години над 100 състезатели преминаха успешно по трасетата на състезанието и усетиха тръпката от борбата за оцеляване сред природата.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 23 Ноември 2012 00:59 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори