Начало Събития Събития България (архив) Red Bull Ride The Palace - подробности
Red Bull Ride The Palace - подробности
Написано от Concept Creative    Петък, 26 Октомври 2012 00:36    Печат

Вече се появиха подробностите за събитието в НДК на 4 ноември. Ето ги, пресни-пресни:

Red Bull Ride The Palace е едно от най-дългоочакваните събития в България и най-накрая мечтите се превръщат в реалност - 4-ти ноември, Национален дворец на културата, София.

Представяли ли сте си някога спускане с колело от покрива на НДК и финал при фонтаните пред очите на нищо неподозиращите хора? - Не. - Ами време е да си го представите и дори да станете свидетели на това уникално събитие. Препоръчваме на всички да си освободят неделята на 4-ти ноември, защото имате шанса да станете част от нещо наистина уникално и зрелищно!

В състезанието ще се включат общо 60 човека от страната и чужбина, които са поканени специално и на които е даден уникален шанс. Всички колоездачи ще се борят за спечелването на доста примамлив награден фонд от 3000 евро, който ще бъде разпределен между първите 5 показали най-добри резултати. А ето и кои са хората, потвърдили до този момент, и които ще са първите спуснали се с колело по една от най-емблематичните сгради в София:

Една от най-приятните изненади е присъствито на едно от големите имена на световната маунтин байк сцена, а именно - Matti Lehikoinen. Ще е интересно да видим на живо как кара финландсакта машина, а също така да сравним нивото на нашите карачи с нивото на един от най-добрите.

Програма на състезанието:

8:00 - 10:00 Регистрация
10 : 00 – 13 : 30 Тренировки
14 : 30 - 15 : 30 Квалификации
16 : 00 - 16 : 30 Финали (Най-бързите 30 състезатели)
16 : 45 Награждаване

По време на състезанието, точно в 12:30 ч в зала 3 на НДК, през която минава и самото трасе, ще се проведе и премиерата на ски филма "WE - А Collection of Individuals". Всички, очакващи с нетърпение зимата, ще имат възможността да го гледат напълно безплатно, докато участниците в състезанието тренират и минават с 200 покрай тях. :)

За всякаква допълнителна информация следете и фейсбук страницата на събитието.

Снимки от трасето можете да видите тук: http://conceptcreative.org/bg/projects/red-bull-ride-the-palace-podrobnosti-57


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 26 Октомври 2012 12:16 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори