Начало Събития Събития България (архив) Red Bull Ride The Palace - предварителна информация
Red Bull Ride The Palace - предварителна информация
Написано от Любомир Ботушаров    Сряда, 24 Октомври 2012 08:28    Печат

След като много от топ-спускачите в България получиха покани за едно от най-дългоочакваните събития напоследък, най-сетне започна да се появява и повече информация за него. И макар че засега тя циркулира основно във Facebook, ето какво се знае за първото в България състезание в сграда, и то не коя да е, а Националния дворец на културата!

Да, състезание ще има! Датата е 4 ноември 2012 г. (ако следите календара на МТБ-БГ, това ви е известно). Стартът ще бъде даден в 14:00 часа. Входът е свободен.

Трасето, поне от това, което дочухме/видяхме, ще бъде внушително, зрелищно, ненормално. Ще започва от самия покрив на сградата и ще стига чак до подлеза на НДК.

Обновяване: вече е публикуван и списъкът със състезатели, потвърдили участие до момента. Можете да го видите тук: http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/527355_372563096159826_67749083_n.jpg

Както казах, засега единствената достоверна информация може да бъде намерена в страницата на събитието във Facebook: http://www.facebook.com/events/472482476125983/ . Когато се появят повече подробности, очаквайте нови включвания по темата. Засега е ясно едно - освободете си 4 ноември, ако искате да станете свидетели на невиждан до момента екшън в центъра на София!


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 24 Октомври 2012 16:52 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори