Начало Събития Събития България (архив) Фотоизложба "Усмивка за Мишо"
Фотоизложба "Усмивка за Мишо"
Написано от Любомир Ботушаров, Организаторите    Понеделник, 08 Октомври 2012 11:35    Печат

Както знаете, наш приятел-колоездач, Михаил Бояджиев, се нуждае от помощ във връзка със скъпо струващо лечение в чужбина. Тази фотоизложба ще ви даде възможност не само да видите някои от най-хубавите снимки с планинско колоездене, които са правени през годините в България, но и да помогнете на Мишо, тъй като всички средства, събрани от входна такса или от продажба на самите снимки, ще бъдат дарени за неговото лечение. Както и да го погледнете, струва си да отделите време и да посетите изложбата!

Снимките ще бъдат изложени в ресторант "Рагнарок" в кв. Лозенец, ул. "Трепетлика" 11. Откриването ще е на 11 октомври, четвъртък, от 19:00 ч. Изложбата ще продължи 1 седмица.

Мишо е приятел - от онези, истинските, на които винаги разчитаме в тежки за нас моменти. Но преди всичко е невероятно добър човек: мъдър, сърцат, отворен към всички хора по пътя му. Оказа се и боец, силен дух - изправен пред тежки изпитания, нито за миг не пое в посоката "самосъжаление".

ЗАЕДНО можем да помогнем на един достоен човек с много таланти и любов към живота. Ние сме част от Мишо и той - неразделна частица от нас.

Ето защо решихме да помогнем по свой начин, като организирахме една благотворителна фотоизложба с кадри на МТБ тематика.

Фотографиите са заснети от: 
Димитър Щуров
Любомир Ботушаров
Васил Митев
Георги Казаков
Георги Кръстев
Мартин Раднев
Владо Русев
Петър Савов
Лора Желязкова

Вход: 5 лв.

Всички средства от вход, както и от закупени фотографии, ще бъдат предоставени на Мишо за неговото лечение.

Изложбата ще продължи една седмица.

Страница на събитието във facebook: http://www.facebook.com/events/152393118236161/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 10 Октомври 2012 07:54 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори