Начало Събития Събития България (архив) Състезанието в Западен парк се отлага за 14 октомври
Състезанието в Западен парк се отлага за 14 октомври
Написано от Организаторите    Понеделник, 01 Октомври 2012 10:43    Печат

Ето ги последните новости около Mini-DH Западен парк 2012:

Състезанието се отлага за 14.10.2012 г.! Както всички знаете, на 6 октомври има състезание по спускане в Габрово. За да бъдат успешни и двете мероприятия, решихме да изтеглим нашето с една седмица по-късно.

Крайният срок за записване става 10.10.2012 г. Това е и крайният срок, в който всички записали се предварително ще получат декларации на мейла, от който са се регистрирали.

Напомняме ви, че останалите подробности можете да намерите тук:

Информация в МТБ-БГ - http://www.mtb-bg.com/index.php/events/eventsbg/1854-events-bg-120907-mini-dh-westpark
Тема във форума - http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=47&t=121427
Страница във Facebook - http://www.facebook.com/events/439320112773172/


Add this to your website

Коментари

avatar outfaced
0
 
 
Подло от страна на организаторите в Габрово ... Идеята не е да се притискаме в ъгъла, а да си уважаваме взаимно труда.
Не бих уважил по никакъв начин състезание, което се обявява 2 седмици преди да се случи и се забива на дата, на друго състезание обявено доста преди това.
Какво сега, ще се мерим кой е по най ли?
А се опитваме да си говорим за общ календар.
Нали се сещате, че ако едно състезание е обявено от рано, то с това са поети и ред ангажименти !!! Да сте сте поели и вие риска и да сте обявили датата по от рано.
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 01 Октомври 2012 11:18 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори