Начало Събития Събития България (архив) Gabrovo Challenge | City DH vol.2
Gabrovo Challenge | City DH vol.2
Написано от Concept Creative    Понеделник, 01 Октомври 2012 00:47    Печат

Обновяване - 1 октомври 2012 г.

Организаторите публикуваха информация за трасето и още подробности за надпреварата. Можете да ги видите тук: http://www.conceptcreative.org/bg/projects/gabrovo-challenge-city-dh-vol-2-podrobnosti-53

Здравейте приятели!

Както повечето от вас вече знаят, градската надпревара в Габрово ще се проведе за втори пореден път тази година, като този път залозите са много по-големи.

Освен смяната на трасето и по-интересния терен, в това издание на Gabrovo Challenge ще се отсеят и 6 човека, които ще имат уникалната възможност да се включат в едно друго дългоочаквано събитие, което ще се проведе в София на 4 ноември. Red Bull Ride The Palace или така очакваното състезание по спускане в Националния дворец на културата (НДК), където ще се включат само определен брой състезатели със специални покани, като се очаква на място да видим някои от големите имена на световната маунтин байк сцена.

Състезателите, постигнали шестте най-добри времена на Gabrovo Challenge | City DH, автоматично се класират и получават шанса да се състезават в НДК на 4 ноември рамо до рамо с професионалистите.

Всеки желаещ да се включи в състезанието ще може да се регистрира тук - http://conceptcreative.org/bg/register, като попълни специалната бланка за участие.

Такса за участие - 30 лв.

Ето я и програмата:

05.10 Петък

Запознаване с трасето – без колела

06.10 Събота

08:00 – 09:30 – Регистрация
08:30 – 11:00 – Тренировки
12:00 – 14:00 – Квалификации
14:30 – 16:00 – Финали
16:30 – Награждаване

За всякаква допълнителна информация следете нашия сайт http://www.conceptcreative.org, а ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас тук или на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.


Add this to your website

Коментари

avatar did
+1
 
 
Толкова късно обявяване на сериозно събитие (при това свързано с други и застъпващо се с други, които се съгласуват от месеци) е типично габровска работа. Казано иначе - не се прави така.. Това е несериозно!
avatar инoπлaнeтянин
+1
 
 
Снимката е адска!
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 01 Октомври 2012 09:35 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори