Начало Събития Събития България (архив) Закриване на сезон 2012 в Сопот
Закриване на сезон 2012 в Сопот
Написано от Организаторите    Сряда, 26 Септември 2012 15:28    Печат

Във връзка с предстоящото закриване на сезона в събота 29.09.2012 г. всеки ПАРАПЛАНЕРИСТ ще получи право на едно безплатно ползване на лифта над Сопот. Всички колоездачи ще имат възможност да изпробват новото по-леко трасе, разработено от Григорий Травин. В неделя картата за КОЛОЕЗДАЧИ ще бъде 8 лв., като получавате право на неограничен брой качвания на лифт "Сопот", когато лифтът работи.

Обявените отстъпки се предоставят само на спортисти, потвърдили присъствие на събитието във Фейсбук - http://www.facebook.com/events/427790280611365/#!/events/427790280611365/.

Очакваме Ви!


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 26 Септември 2012 17:44 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори