Начало Събития Събития 2017 Приятелски вело уикенд с Biking Tours | 28-29 октомври 2017
Приятелски вело уикенд с Biking Tours | 28-29 октомври 2017
Написано от Организаторите    Вторник, 03 Октомври 2017 12:18    Печат

Двудневен велопреход с маршрут Стрелча - х.Бунтовна - Стрелча. Целта е да се съберем, да покараме и позабавляваме, както и да дадем някои ценни съвети за това как да караме безопасно по различни планински терени и по технични пътеки! Но най-вече да отпразнуваме така забавния, приятен и успешен велосезон 2017.


Програма

Ден 1, 28.10.2017 г. | Стрелча - х.Бунтовна

10:00 ч. - среща на площада в гр. Стрелча.

Когато всички пристигнат, потегляме с леко изкачване, което върви по черен път, достигайки с. Кръстевич и оттам 12 км по широк, живописен черен път 100% бутаем и също толкова караем (право нагоре) ще достигнем до хижата. Ако има време и желаещи, ще направим една технична и много приятна пътека. Достигайки хижата, ще се установим за нощувка и ще се отдадем на заслужена почивка, почерпка и наслада на прекрасната гледка от хижата.

За този ден дължината на прехода е 23 км, около 3-4 часа. 
Денивелацията е около 1200 м (положителна).
На няколко места има вода.

Ден 2, 29.10.2017 г. | х.Бунтовна - Стрелча

След като закусим, ще тръгнем източно от хижата в посока гр. Стрелча. Ще се насладим на красиви гледки към вр. Богдан и върхове от величествената Стара планина. Ще караме по продължителни и приятни спускания към гр. Стрелча. Там, при желание, ще отделим време за разходка и обяд. 

За този ден карането е около 15-20 км, с очаквана продължителност 4-6 часа. Теренът е изключително разнообразен и приятен, дори при лоши метеорологични условия не е проблем да се кара.

РекламаОрганизационна такса за събитието НЯМА. То включва водач/и , съпътстващ транспорт, буренце с Байкинг Турс домашна ракия, както и нашето позитивно и професионално отношение към всички вас. 

Молим да си направите застраховка за периода, в случай че решите да участвате!

Храна: ще съгласуваме желанията на групата и ще направим обща заявка (например печено прасенце). :)

Транспорт от София до Стрелча ние може да предложим на цена от 20 лв. в двете посоки за хора и велосипеди. 
Транспортът ще тръгне в 7 ч. на 28.10 от Национален стадион "Васил Левски", София

Нощувки: Всеки сам си плаща нощувката, тя е на стойност 20 лв. на легло. Стаите са двойки и тройки със собствен санитарен възел. Има възможност и за разполагане на палатки в близост до хижата.

Всички желаещи молим да изпратят мейл с три имена и телефон, за да имаме предвид местата за нощувка!
e-mail: n.deliradev@abv.bg или на тел. 0888881245 - Нено Делирадев.
Краен срок за записване 20.10.17 г.

Групата може да достигне максимум 60 човека!

Този тур ще се проведе независимо от атмосферните условия!!! Очакваме Ви!

https://www.facebook.com/events/338809306578285/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 03 Октомври 2017 12:39 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори