Начало Събития Събития 2017 Home Mountain Bike Cup 2017 | 6-8 октомври
Home Mountain Bike Cup 2017 | 6-8 октомври
Написано от Организаторите    Четвъртък, 21 Септември 2017 09:25    Печат


Home Mountain Bike Cup се завръща за пета поредна година! Датите са 6-8 октомври, а целта, както винаги, е да направим едно силно закриване на байк сезона! 

По традиция състезанието се провежда в „домашната“ планина, а именно Витоша, в района на Бай Кръстьо и квартал Драгалевци. Състезанието е пети, финален кръг от Българсите даунхил серии и ще предизвика някои от най-добрите родни карачи в оспорвана битка за призовите места. 

Ако и ти искаш да участваш в решаващия финал на даунхил сериите за 2017, е добре да се запишеш предварително онлайн на www.conceptcreative.org/HMBC

За да отпразнуваме петилетката на Home Mountain Bike Cup, тази година отново искаме да ви поканим на парти в петък вечер по случай закриването на сезона, а къде по-добре да превключим сезоните от Switch? ;) 

Освен с музика и танци, ще зарадваме и другите си сетива с избрани снимки, включени в изложбата „Най-добрите кадри от сезона“, байк клипчета, много приятели и хубави питиета. Всичко това в петък от 17:00 часа в клуб Switch /НДК, под Моста на влюбените/

Всички, които искат да участват в изложбата, могат да получат повече информация и да ни изпратят своите предложения за кадър на 2017 тук - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfBFGyMD04LRhidzgzTddacGMqCjt_G355u17cHLGlAUyNYpg/viewform

Реклама

Очаквайте скоро всякаква допълнителна информация и много приятни изненади, а за да не изпуснете нещо, следете събитието във Facebook! :)

Home Mountain Bike Cup 2017 се провежда с любезната подкрепа и съдействие на Nissan България, Red BullВитоша ски, София 2018, парк Витоша и други. 
Ако и вие искате да бъдете част от събитието, можете да се свържете с нас на contact@conceptcreative.org


Add this to your website

Коментари

avatar noncho
0
 
 
Всичко това в петък от 17:00 часа в клуб Switch /НДК, под Моста на влюбените/

^^ Не става ясно за кой петък се говори :)
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 21 Септември 2017 09:47 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори