Начало Събития Събития 2017 Тепето Urban DH | Избрани десет от Валентин Манолов
Тепето Urban DH | Избрани десет от Валентин Манолов
Написано от Валентин Манолов, Любомир Ботушаров    Понеделник, 18 Септември 2017 18:23    Печат

Макар че екипът на MTB-BG.com нямаше възможност да отрази пряко последния кръг от Българските градски серии по спускане в Пловдив, благодарение на Валентин Манолов можем да ви представим състезанието с „цветна програма“, която ни пренася към екшъна по трасето в парк Бунарджика. Ако сте пропуснали резултатите или репортажа от организаторите, може да проверите и тях за повече информация.

По трасето в Пловдив не липсваше естествен терен. Така е, когато в границите на града има парк като Бунарджика.

Организаторите обещаха стълби и стълби имаше. Момчетата с твърдаците хич не им се плашеха!


Реклама

Организаторите обещаха скокове и скокове имаше. Имаше и публика, която се криеше в сенките около трасето в този необичайно горещ за септември неделен ден.
Снимки: Валентин Манолов; Текст: Любомир Ботушаров

Целият албум на Валентин Манолов можете да разгледате в галерията: http://www.mtb-bg.com/index.php/gallery/photos/bgus-2017-plovdiv-valentin-manolov.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 18 Септември 2017 19:26 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори