Начало Събития Събития 2017 Пловдив приема големия финал на Градските байк серии!
Пловдив приема големия финал на Градските байк серии!
Написано от Организаторите    Петък, 15 Септември 2017 10:48    Печат

Тази неделя, 17.09, градът под тепетата за първи път ще приеме състезание от турнира


Десетки колоездачи от цяла България и съседна Македония ще премерят сили в зрелищната колоездачна надпревара Тепето Ърбан Даунхил – трети, финален кръг от Българските градски байк серии за 2017!

Пловдив предлага отлични условия за провеждане на подобни състезания и тази година за първи път ще бъде домакин на кръг от екстремната велонадпревара. Състезателното трасе е позиционирано на Хълма на Освободителите и включва множество интересни елементи.

Дължината на трасето е малко под километър, стартира от паметника на Альоша и финишира при монумента на Васил Левски при бул. „Руски“, като включва множество стълби, камъни, скоростни пътеки, скокове и други специално изграден дървени конструкции.

Реклама

За участие в надпреварата до този момент са се записали над 80 души, а организаторите очакват броя на участниците да надхвърли 100 човека, както при предните два кръга в Габрово и Плевен. Всеки, който смята, че разполага с необходимите умения и иска да участва в състезанието, може да се регистрира предварително онлайн тук.

Състезателите ще бъдат разделени в 5 категории – юноши 15-17, мъже 18+, мъже 30+, жени и хардтейл, а уастниците във всяка възрастова група ще се борят за примамлив паричен и предметен награден фонд, любезно предоставен от спонсорите на събитието – М Кар BMW дилър,  Европейско Висше Училище по Мениджмънт и Икономика, Максбайк, Анимал България и др.

Тепето Ърбан Даунхил се провежда с подкрепата на Община Пловдив и има за цел да се превърне в ежегодна традиция. Организаторите на събитието приканват всички жители и гости на града да дойдат да гледат на място в парк Бунарджика атрактивната вело надпревара и да подкрепят участниците тази неделя, 17 септември! Квалификациите започват в 12:30, а големият финал ще стартира точно в 15:00 – вход свободен!


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 15 Септември 2017 11:06 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори