Начало Събития Събития 2017 Петрич ендуро 2017 | Предварителна информация
Петрич ендуро 2017 | Предварителна информация
Написано от Организаторите    Четвъртък, 14 Септември 2017 20:59    Печат

В края на септември Петрич и клуб Виво за първи път ще приемат кръг от Българските ендуро серии. Който е карал там, знае, че условията за тази дисциплина са просто перфектни, остава и времето да е хубаво, за да се насладим на едно приятно есенно състезание. В следващите редове са подробностите от организаторите.


Оспорвана ендуро надпревара се задава в дните 30 септември и 1 октомври в планина Беласица.

Почитатели на планинското колоездене ще имат възможността да се състезават в изпълненото с адреналин и множество стръмни и каменисти отсечки състезание Petrich Enduro 2017, което е пети кръг от от Българските ендуро серии 2017. Организаторите на събитието от клуб Виво подготвят много интересни специални отсечки с близо 16 км технично и екстремно каране.

Дисциплината ендуро придобива все по-голяма популярност през последните няколко години в световен мащаб и събира все повече нови привърженици.

Petrich Enduro 2017 ще включи 4 специални етапа с обща дължина около 16 км. Всеки участник трябва да разчита само на собствените си умения и да се придвижи от финала до началото на всеки етап на самоход. По този начин се обединяват две основни дисциплини в планинското колоездене – спускане и крос-кънтри и, за да успееш, са нужни много комплексни умения и издръжливост. 

Участниците в Petrich Enduro 2017 ще бъдат разделени в няколко отделни категории – Юноши 15-18, Мъже 19+, Мъже 30+, Мъже 40+ и Жени.

Състезанието е много атрактивно и интересно за гледане – всеки, който иска, може да наблюдава преминаващите колoездачи по трасетата, а организаторите призовават всички туристи в планина Беласица да подходят с разбиране и да не пречат за успешното протичане на мероприятието.

Всеки, който иска да се включи в предизвикателството, може да го направи, като се регистрира предварително онлайн на https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdrYyEqHBxKxvo2XlF3winuzrZQShrTAyzfGWobrbfQ3EC67g/viewform или на място.

Реклама

Програма:

30 септември (събота):
09:00 – 12:00 Регистрация
09:00 – 18:00 Тренировки

01 октомври (неделя):
08:30 – 09:00 Техническа конференция и проверка на екипировка 
09:00 – 18:00 Състезание
18:30 - Награждаване | Ресторант „Яворите“, гр. Петрич

https://www.facebook.com/events/938939352920500/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 14 Септември 2017 21:57 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори