Начало Събития Събития 2017 Световно първенство по форкрос 2017 - Вал ди Соле
Световно първенство по форкрос 2017 - Вал ди Соле
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 29 Август 2017 15:31    Печат

Наред с последния кръг от Световната купа, на 25 август във Вал ди Соле, Италия се проведе и Световното първенство в дисциплината форкрос (4Х). Напоследък италианският курорт е традиционен домакин на състезанието, защото откакто дисциплината не е част от СК, трасетата за нея намаляха, но това в Италия със сигурност е достойна арена за излъчване на световните шампиони.

Ако сте фенове на дисциплината, може би ще искате да изгледате целия запис от прякото излъчване на надпреварата. Това можете да направите тук:
https://www.youtube.com/watch?v=EZ3sQmHEdP4

Ако пък предпочитате да видите само победителите, ето как изглежда класирането, придружено от видеоклипове с финалните рундове при жените и мъжете:

Жени

1. Каролайн Буканан (Австралия)
2. Романа Лабункова (Чехия)
3. Хелене Фрувирт (Австрия)
4. Наташа Брадли (Великобритания)

Реклама

Мъже

1. Феликс Бекман (Швеция)
2. Куентин Дербие (Франция)
3. Джовани Поцони (Италия)
4. Бенедикт Ласт (Германия)

http://uci.ch/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 31 Август 2017 13:28 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори