Начало Събития Събития 2017 Царибродски МТБ маратон 2017 | 9 септември
Царибродски МТБ маратон 2017 | 9 септември
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 24 Август 2017 20:00    Печат

След осем години почивка едно състезание в непосредствена близост до България се завръща на сцената.


Цариброд е старото име на Димитровград, център на т.нар. Западни покрайнини, който в наши дни се намира в пределите на Сърбия. Преди доста години там започна да се провежда едно традиционно ХС състезание, носещо името Царибродски МТБ маратон. Това е едно от първите събития извън границите на България, които тогава привлякоха интереса на участници от България. След няколко поредни издания обаче провеждането на маратона прекъсна и тази пауза продължи осем години...

Сега обаче отново има насрочена дата - 9 септември 2017 г. Това ще бъде шестото издание на маратона, а подробности за него можете да научите на следните места: 

Сайтовете http://www.udimitrovgradu.rs/ и http://www.sportcaribrod.rs/

Тема във форума: http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=47&t=189848

Facebook страница: https://www.facebook.com/events/2339791496245032/

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 25 Август 2017 05:29 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори