Начало Събития Събития 2017 Седем адски дни в Рая
Седем адски дни в Рая
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 22 Август 2017 11:31    Печат


Разказ на Николай Коев, стартирал и успешно завършил 20-ото издание на многоетапния МТБ маратон BIKE Transalp 2017. Компания в трудното начинание му правеше Фьодор Драголов.

Разказът е публикуван във Facebook страницата на велоклуб Исполин, чиито състезател е Ники. За успехите на двамата състезатели в България смятаме, че е излишно да говорим - всеки, който се интересува от ХС състезания, особено такива с акцент върху издръжливостта, знае достатъчно за тях. Ако пък сте пропуснали нещо, прегледайте набързо няколко репортажа в МТБ-БГ и лесно ще намерите имената им.

Но стига уточнения - разказът на Николай Коев е толкова интересен, че не бива да го отлагате за после:

Седем адски дни в Рая

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 22 Август 2017 12:10 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори