Начало Събития Събития 2017 Велоучилище Бургас | Байклагер в Пещера | 24-27 август 2017
Велоучилище Бургас | Байклагер в Пещера | 24-27 август 2017
Написано от Организаторите    Понеделник, 14 Август 2017 16:06    Печат

Велоучилище Бургас (клуб Shore Invaders) ще организират и през 2017 г. четиридневен байклагер в гр. Пещера, изпълнен с много каране, упражнения, съвети и забавления. Датите са в края на месеца - от 24 до 27 август.

Лагерът е организиран от бургаския клуб по планинско колоездене SHORE INVADERS. Провеждаме го всяка година, няма състезателен характер, има за цел да популяризира планинското колоездене и да повиши уменията на участниците в него.

Трасето, на което се провежда, е подходящо както за напреднали, така и за начинаещи. Ще присъстват едни от най-добрите планински колоездачи в България, които ще споделят своите умения с нас, а и може да научим някоя нова интересна линия от тях.


Ежегодното провеждане на лагера вдъхнови местата управа на гр. Пещера и сега получихме предложение за развитие на трасето, като се изградят нови елементи, както и съдействие за поддръжката му и за провеждане на лагери, състезания и други спортни мероприятия, свързани с планинското колоездене.


Лагерът ще се проведе от 24 до 27 август. Цената на лагера с три нощувки, храна и транспорт нагоре е 220.00 лв. За тези, които желаят да се включат само в карането, без да нощуват - 50.00 лв.

За повече информация търсете Николай Желев, тел. 0897 988 662 или се свържете чрез Facebook страницата на клуба https://www.facebook.com/BaikuchilishteBugras/.

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 14 Август 2017 16:50 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори