Начало Събития Събития 2017 24-часовият маратон ще е на 23-24 септември
24-часовият маратон ще е на 23-24 септември
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 03 Август 2017 09:48    Печат


Крива спица обявиха дългоочакваните дати за 11-ото издание на 24-часовия маратон по планинско колоездене - любимо предизвикателство за много хора. На 23-24 септември отново ще сме край с. Мътеница, но организаторите обещават „нов 24-часов механизъм“, т.е. решили са да направят известни промени в регламента и условията за участие. Някои неща дори са споменати в съобщението им, но не знаем дали това е всичко, или можем да очакваме допълнителни изненади. ;)

Съобщението за състезанието е толкова яко, че дори не е редно да го копираме, а направо ви насочваме към сайта на Крива спица, където да го прочетете в оригинал:

http://kriva.org/event/нов-24-часов-механизъм/

Както става ясно, таксата за участие е 25 лв. и се надяваме, че скоро ще бъде обявено началото на регистрацията, както и допълнителните подробности. Щом механизмът е задействан, няма начин да не тръгне на пълни обороти! :)

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 03 Август 2017 10:47 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори