Начало Събития Събития 2017 Държавен личен и отборен шампионат по спускане 2017 | Избрани десет от Любомир Ботушаров
Държавен личен и отборен шампионат по спускане 2017 | Избрани десет от Любомир Ботушаров
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 24 Юли 2017 18:28    Печат

Поради ред причини, този път в Боровец успях да гледам и снимам само тренировките в събота следобед и двайсетина минути в неделя сутринта, което все пак осигури достатъчно материал за голям албум в галерията, който можете да очаквате до ден-два. Ето и няколко важни акцента от състезанието, докато се „пекат“ всички снимки...


В началото на трасето намирам истинска феерия от цветове.


Виждам и някои позабравени лица - Асен Стратиев отново е в състезанията. Първо го видяхме във витошкото ендуро (трето място при мъжете!), а сега и в Боровец. В събота Асен караше ту с ендуро велосипед, ту с такъв за спускане. Не зная с какво е бил в неделя, но е в топ 10 при мъжете - доста силно завръщане!


Трасето беше в перфектно състояние - сухо, но не прекалено прашно, и във всички случаи много бързо.


Реклама


Стивиан Гатев излиза от фокуса ми със скорост, която в неделя му донесе втора поредна шампионска титла. Честито и успех!


Теодор Мавродиев за пореден път е с нов велосипед и добре се забавлява по време на тренировките. На финалите обаче кара достатъчно сериозно, за да заеме второто място при мъжете. Обещаващо!


Васил Денчев с нехарактерен за него байк с двойно окачване, който като че ли малко му бяга по корените. Без паника - този е на приятел, Васко все още е с твърдак и го кара също толкова бързо!


Внимание! По веломагистрала Боровец има неравности, които могат да ви изстрелят във въздуха. Препоръчваме ви да не натискате спирачките!


В края на съботната тренировка отборът на Riders United направи брутално влакче по трасето, а Милан Димов дори не е първият вагон, което личи и по прахоляка във въздуха.


Ако желаете ваши снимки от това или което и да е друго МТБ събитие да бъдат публикувани в поредицата фотоистории "Избрани десет", свържете се с нас на info@mtb-bg.com или използвайте някой от начините, описани тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/mtb-bg/4647-mtb-bg-contributors.Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 24 Юли 2017 22:12 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори