Начало Събития Събития 2017 Home Mountain Enduro 2017 | Карта и програма
Home Mountain Enduro 2017 | Карта и програма
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 13 Юли 2017 17:39    Печат

Днес организаторите публикуваха картата с трансферите и специалните етапи, както и програмата за събота и неделя.Натиснете за отваряне в по-голям размер

От картата се вижда, че основната разлика спрямо миналата година е при първи етап, който започва по-високо и от съвсем различно място. Ако правилно се ориентираме по картата, по-голямата част от него би трябвало да минава по пътеката, позната като "Кимбата" - истинска витошка легенда, ползвана като трасе в първите състезания по спускане над София. Впрочем около нея има и други пътеки и разклонения, така че каква точно комбинация са ни подготвили Concept Creative, ще разберем в събота, когато е и официалният ден за тренировки. Покрай тази промяна в етап 1 ще има и малко повече въртене спрямо 2016 г.

Реклама

Пълната програма на събитието изглежда така:

14.07 Петък

16:00 – 19:00 Регистрация | Сцената в Бояна

15.07 Събота

9:00 – 14:00 – Регистрация | Сцената в Бояна

10:00 – 17:00 – Тренировки

16.07 Неделя

8:00 – Проверка на стартови номера и екипировка | Сцената в Бояна

8:30 – Старт на първа група състезатели

9:15 - Старт на последна група състезатели

10:00 – Старт на ЕТАП 1

12:15 – Старт на ЕТАП 2

14:00 – Старт на ЕТАП 3

14:45 – Старт на ЕТАП 4

15:00 – Парти на сцена „Бояна"

16:00 - Награждаване

Всеки един състезател, който е заплатил таксата си за участие и е получил своя стартов номер, може да ползва Драгалевския лифт в събота цял ден и в неделя за необходимия брой качвания за състезанието.

https://www.facebook.com/events/104335373532777/Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 13 Юли 2017 19:44 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори