Начало Събития Събития 2017 Велоучилище МТБ-БГ | Учебен лагер Пампорово | 3-6 юли 2017 г.
Велоучилище МТБ-БГ | Учебен лагер Пампорово | 3-6 юли 2017 г.
Написано от Любомир Ботушаров    Петък, 16 Юни 2017 10:43    Печат

Лятото наближава и е време да обявим традиционния вече учебен лагер във Велопарк Пампорово. Тази година датите ще са от 3 до 6 юли. Ако желаете да участвате и да упражнявате техники за нива напредващи и напреднали, побързайте да си освободите тези дни и да се запишете, защото местата са ограничени! 


 

 

НИВО: напредващи и напреднали
Нивото си можете да определите приблизително чрез този тест: http://www.mtb-bg.com/index.php/special/tips/4294-tips-2016-mtb-bg-bikeschool-level-test.

МИНИМАЛЕН БРОЙ УЧАСТНИЦИ: 5

МАКСИМАЛЕН БРОЙ УЧАСТНИЦИ: 10

ТАКСА: 100 лв./човек
Таксата за участие се заплаща на място в първия ден, преди започване на обучението.

Таксата включва участие в упражнения с инструктор за усвояване на основните техники за каране на планински велосипед.

Таксата НЕ включва транспорт, настаняване, лифт-карта, храна и други подобни услуги.

ПРОГРАМА:

Програмата ще бъде гъвкава и съобразена с множество фактори - метеорологична обстановка, ниво на участниците и напредъка им в упражненията и др.

Във всички случаи са ясни следните неща:

В понеделник, 3 юли, ще очакваме участниците да пристигнат между 10:30 и 11:00 часа в курорта. От 11:00 до 12:30 ч ще направим регистрация и плащане, запознаване, предварителен инструктаж и разяснения и ще започнем с някои начални упражнения, докато стане време да си вземем лифт карти.

От този момент карането и упражненията ще вървят във възходяща посока от по-лесни към по-трудни трасета, като ще използваме най-различни варианти - с/без спиране по трасето, с видеозаснемане и др.

В четвъртък (6 юли) със сигурност ще караме поне до обяд (13:00 ч), когато ще сложим официално край на лагера, но при желание на участниците може да удължим програмата и до 17:00 ч.

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ УЧАСТНИЦИТЕ:

- Да са на възраст 18 години или повече. 
Участници на възраст от 14 до 17 години може да бъдат допуснати в заниманията за напредващи, ако в тях участва и техен родител, който да носи отговорност за действията им.
- Да носят каска и ръкавици по време на упражненията - задължително!
- Препоръчително е да носят и допълнителна защитна екипировка - очила, наколенки, налакътници и др. 
- Да участват с изправен планински велосипед.
- Да са заплатили таксата за участие (заплаща се на място преди започване на обучението). 
- Да подпишат пред инструктора Декларация за освобождаване от отговорност. 
С общото съдържание на декларацията може да се запознаете ТУК, но някои редове в нея ще са индивидуални за всяко обучение, така че конкретните декларации ще се подписват на място.
- Препоръчително е всеки участник да има Планинска застраховка и застраховка "Злополука". 
*Тези застраховки могат да ви спестят разходи в случай на травма, оказване на първа помощ, спасяване в планината и други неприятни ситуации. Организаторите на събитието не носят отговорност за каквито и да е разходи, възникнали за участниците във връзка с такъв инцидент.

НАСТАНЯВАНЕ

Всеки участник сам избира настаняване, то не е обвързано с курса. Ние отсядаме в хотел "Орловец", така че който желае, може да се възползва от техните пакети за настаняване, предназначени специално за гости с планински велосипеди. Те обикновено са доста изгодни, включвайки и лифт карта. Щом имаме яснота за цените им, ще ги добавим тук. Преди да мислите за настаняване, побързайте да се запишете за лагера, тъй като местата са ограничени!

ЗАПИСВАНЕ

Желаещите да участват в мероприятието трябва да се запишат най-късно до 28 юни 2016 г. чрез попълване на формуляра долу. Посочват се трите имена на участника, e-mail и телефон за обратна връзка. Местата са ограничени! Събитието ще се проведе само при наличие на минималния брой участници, така че не правете резервации и не взимайте отпуск, преди да получите потвърждение на посочения от Вас e-mail, което ще се случи най-късно на 28 юни 2016 г. Записване след 28 юни ще е възможно само при наличие на останали свободни места и до достигане на максималния брой участници.

Формуляр за записване: https://goo.gl/forms/xkC0TnAqOnSSpVMJ2.

За допълнителна информация следете също страницата на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1912857342305804/.

Тема във форума: http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=48&t=189259.


Add this to your website

Коментари

avatar tseko
0
 
 
Датата :)
avatar compira
0
 
 
Пише си я!
avatar tseko
0
 
 
2016 :)
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 22 Юни 2017 11:02 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори