Начало Събития Събития 2017 Велорали Враца XCM 2017 / Run Challenge | 21 май
Велорали Враца XCM 2017 / Run Challenge | 21 май
Написано от Любомир Ботушаров, Организаторите    Понеделник, 15 Май 2017 15:19    Печат

ТУМБЕНЬЕ!!!

Така с една дума може да се опише едно от най-прекрасните и най-трудните ХС състезания в България! Предизвикателни качвания, шеметни гледки, интересни дъъълги спускания - 90% само по пътеки!


Като тип надпревара то е близко до формата ХСМ, но дистанцията е по-малка, защото във Врачанския Балкан 60 км биха били по силите и предпочитанията само на няколко отделни състезатели.

Късо трасе - 20 км, + 1000 м, - 1000 м
Дълго трасе - 42 км, + 2000 м, - 2000 м

Категории:
Аматьори - Мъже, Жени
Елит - Мъже, Жени

Run Challenge ПОКАНЕТЕ СИ ОПОНЕНТИ
Понеже се водеха полемики по едно време кой е по-бърз, а и за да е по-яко и по-шантаво, ще дадем възможност на БЕГАЧИ и КОЛОЕЗДАЧИ да премерят сили по част от трасето, особено на изкачването по Медковските серпентини. Очакваме интересно преживяване в епично напиняне и пръженье, което най-малкото си заслужава гледането!

Бягането ще е по краткото трасе на колоездачите: 18 км +/-1000 м.

Реклама

Програма

СТАРТ
09:00 гр.Враца - кв. Медковец. Наблизо има магазин с голям паркинг.

ФИНАЛ
с. Згориград (горната част на селото)

Такса участие късо трасе: 20 лв.
Такса участие дълго трасе: 30 лв.

Един любителски монтаж с професионално заснемане и яко каране от Светльо Спасов (2 място късо трасе)
http://www.pinkbike.com/video/366873/

https://www.facebook.com/events/198854420573156/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 18 Май 2017 09:56 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори