Начало Събития Събития 2017 Българско участие в iXS European Downhill Cup #1 в Кранска Гора
Българско участие в iXS European Downhill Cup #1 в Кранска Гора
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 09 Май 2017 10:25    Печат


Трима млади български състезатели се включиха в първия кръг от сериите iXS European Downhill Cup, който се проведе в Кранска гора, Словения от 5 до 7 май 2017 г.

Денислав Ангелов и Мартин Попов караха в категорията мъже до 19 години, като Денислав зае 22 място, което го нарежда в първата половина от класирането - доста обнадеждаващ резултат. Мартин завърши на 45 място.

Български участник имаше и в категория младежи до 17 години - Румен Белезирев. Там той завърши на 19 позиция.

Повече подробности, пълно класиране, видеоклипове и снимки от състезанието можете да видите в сайта на сериите: http://www.ixsdownhillcup.com/.

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 09 Май 2017 10:51 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори