Начало Събития Събития 2017 Който дръзва, печели - първи вести + снимки
Който дръзва, печели - първи вести + снимки
Написано от Аделина Стефанова, Любомир Ботушаров    Неделя, 07 Май 2017 17:00    Печат


Първото състезание по DH маратон в Банско (мнозина предпочитат да наричат този тип състезания ендуро маратон) се проведе днес и благодарение на Аделина Стефанова, можем да ви покажем няколко интересни момента от него и доста снимки.


Променливото пролетно време реши да се намуси точно за старта на състезанието, изправяйки участниците пред по-лоши условия, отколкото бяха в часовете преди и след старта.


Пръв пресече финалната линия Андрей Балевски, който е и организатор на състезанието. Като се има предвид, че трасето (ски-пътя от Бъндеришка поляна до Банско) не предлага някаква особена техническа трудност, най-голяма заслуга за победата на Анди има издръжливостта му, която познаваме и от ендуро състезанията. Ето и пълното класиране:По едно време метеорологичната обстановка дори принуди организаторите да премахнат финалната арка, но участниците продължиха да финишират и без нея.

Още снимки от Ади Стефанова можете да видите в този албум: http://www.mtb-bg.com/index.php/gallery/photos/who-dares-wins-2017.

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 07 Май 2017 18:14 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори