Начало Събития Събития 2017 Крос "Добринище" XC | 20 май 2017
Крос "Добринище" XC | 20 май 2017
Написано от Организаторите    Сряда, 03 Май 2017 15:40    Печат


Тази година ние, Велоклуб Добринище, решихме да започнем сезона с едно любителско XC състезание. Ще имате възможност да се насладите на прекрасната природа на Пирин планина, докато карате велосипед. Маршрутът е доста интересен и красив. Ще можете да се насладите на местностите около туристическа база „Мочарата”, както и на горските пътища в 26 километрово пътешествие. То ще започне от град Добринище, ще премине през „Мочарата” и ще свърши отново в града. Ето и описание на маршрута:

Старт: град Добринище
Посока: Туристическа база „Мочарата”, като изкачваме асфалтов път 10 километра в посока хижа „Гоце Делчев”, след което продължаваме по горски път още 4 километра (продължава изкачването) към „Мочарата”. Спускането започва по пътеки, които са от другата страна на старта. Няколко по-екстремни участъка и почти стигаме финала. Спускането е 12 километра.
Финал: Всичко завършва отново в град Добринище. 

Награден фонд: 800 лв., предоставен от община Банско. 

Местонахождение: град Добринище. 

РекламаКатегории
- клас мъже
- клас жени
*Моля, посочете категорията, в която ще участвате.

Записване и такса за участие
Можете да се запишете, като изпратите e-mail с тема “Записване” на адрес: veloklubdobrinishte@abv.bg със следната информация: Име, фамилия, години, отбор/клуб, град, категория.
Такса участие: 25 лв.

Изисквания към участниците
- да носят велосипедна каска и ръкавици (силно препоръчителни са и протектори за крака и ръце)
- да притежават валидна планинска застраховка за периода на състезанието. На място не можете да я направите.

Организатори: Велоклуб "Добринище" 

Спонсори:
Община Банско (официален спонсор)
С подкрепата на:
- Дирекция на национален парк "Пирин"
- ПСС отряд “Добринище”
- ДГС Добринище 

Допълнителна информация: 0887581307 -Цветан Пчелин.

https://www.facebook.com/events/641663772702947


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 03 Май 2017 16:15 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори