Начало Събития Събития 2017 Запознайте се с планинското колоездене | 3 юни 2017 г. | Гоце Делчев
Запознайте се с планинското колоездене | 3 юни 2017 г. | Гоце Делчев
Написано от Организаторите    Вторник, 02 Май 2017 10:14    Печат

По случай деня на детето ние от клуб МТБ Гоце Делчев организираме събитие, което има за цел да запознае всички малки и големи с планинското колоездене.


Събитието ще се състои на 03.06.2017 г., събота, като ще протече по следния начин:

В 9:00 часа среща на всички със собствени велосипеди и екипировка (каска и наколенки) на площад "Македония" (Културния дом).

10:00 часа - Извозване с организиран транспорт до с. Делчево.
11:00 часа - Кратка презентация преди самото опознавателно спускане (спускането ще става на групи с водач, който ще ви запознае със самото трасе. 
11:30 часа - Започваме със спускането по първото трасе.
13:30 часа - Отново се събираме за извозване при Културния дом - за второ спускане по трасе 2.
14:30 часа - Опознавателно спускане на второто трасе.
17:30 часа до 18:30  - събиране на всички онези, които са без велосипед, и родители, които имат желание да се запознаят с този спорт, разхождайки се по трасето с нас.

Очаквайте повече подробности тук: https://web.facebook.com/events/722323687928050/.

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 03 Май 2017 11:16 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори