Начало Събития Събития 2017 Pamporovo Bike Fest 2017 | 22-25 юни
Pamporovo Bike Fest 2017 | 22-25 юни
Написано от Организаторите    Четвъртък, 27 Април 2017 15:27    Печат


Пампорово Байк Фест се завръща за трета поредна година по-силен от всякога – отбележете си в червено датите 22-25 юни, защото събитието не е за изпускане!

Пригответе се за 4 дни в планината, изпълнени с много каране, емоции и приятни изненади.

Започваме с добрите новини:

1. След двегодишна пауза, страната ни отново ще бъде домакин на състезание от календара на Международния колоездачен съюз и то в най-високия клас 1. Какво означава това ли? Много просто – силно международно участие, точки за световната ранг листа и доста примамлив награден фонд!

2. Голямата новина тази година е, че байк зоната се разширява много! Колко точно ли? Почти двойно, тъй като Пампорово и Чепеларе ще заработят заедно и през лятото, което автоматично отваря ужасно много възможности, от които ние, разбира се, ще се възползваме максимално! Тази година малко, догодина повече и така лека-полека, докато не превърнем Велопарк Пампорово-Мечи чал в най-голямата и развита байк зона в източна Европа! За сега само можем само да кажем, че байкпаркът тази година ще разполага с три състезателни трасета за спускане и много ендуро пътеки, очакващи с нетърпение първите колоездачи!

Реклама

По време на Пампорово Байк Фест, както винаги, ще се случат много интересни неща и програмата ще е изпълнена с много различни активности сред които:
- Международно състезание по спускане от клас 1 на UCI
- Втори кръг от Българските Даунхил Серии
- Национален шампионт по форкрос
- Втори кръг от детските серии по спускане
- Официално откриване на летния сезон в Пампорово - Мечи чал
- Байк Парти 
- Експо зона
и други

Повече информация за програмата на феста и всякакви други подробности очаквайте скоро, а дотогава можете да се регистрирате онлайн за участие в събитията тук – www.conceptcretive.org/PBF.

Молим всички фирми, производители, компании и други заинтересовани да се включат в експо зоната да се свържат с нас предварително на contact@conceptcreative.org

https://web.facebook.com/events/1861945960742011/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 27 Април 2017 15:44 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори