Начало Събития Събития 2017 Странджа без ограничения - "Предизвикай Странджа"
Странджа без ограничения - "Предизвикай Странджа"
Написано от Организаторите    Сряда, 19 Април 2017 09:05    Печат

Малко в последния момент, но ако ви се ходи в Странджа на състезание, такова ще има на 22 април!


"Вело Царево" организира, като част от кампанията "Странджа без ограничения", заедно със сдружение "Зелена Странджа", едно истинско изпитание за най-добрите колоездачи – „Предизвикай Странджа”. То ще е със старт от 10:00 часа на 22 април в центъра на гр.Царево, старата автогара.

Състезателната дистанция е 32 км. Положителната денивелация е 700 м. Подкрепителен пункт ще бъде разположен на километър 14-и от обиколката.

Записването става предварително, до 19.04.2017, чрез страницата https://velotsarevo.com/предизвикай-странджа-запиши-се/ или на място преди старта - от 09:00 до 09:30 часа.

Състезателите трябва да имат навършени 14 години.

Таксата за участие при предварително записване е 10 лв. Таксата за участие при записване на място - 15 лв.

Заплащането става по банков път по сметката на „Вело Царево” (ЕИК-177053867) банка ЦКБ - IBAN BG95 CECB 9790 10G6 9162 00, BIC - CECBBGSF; Основание за плащане - такса за състезание - април 2017 г.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е носенето на предпазна каска, препоръчителна е и подходяща планинска застраховка.

Първата награда за първенците при мъжете и жените е нощувка за двама в семеен хотел "Диана" в гр.Царево. Осигурени са допълнителни награди за останалите призьори. 

Реклама

Спонсори на събитието са:
Семеен хотел „Диана“ гр.Царево
"Вело М”
Рекламно студио "КОНТРАСТ".

Тема във форума: http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=47&t=188413

Събитие във Facebook: https://www.facebook.com/events/402051140157019


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 19 Април 2017 10:05 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори