Начало Събития Събития 2017 Асеновградски баири 2017 - класиране
Асеновградски баири 2017 - класиране
Написано от Организаторите    Вторник, 11 Април 2017 08:31    Печат

Позволяваме си да копираме от Facebook страницата на събитието резултатите, както и финалните думи от организаторите. Пак там можете да видите и мненията на участниците в състезанието - някои положителни, други доста критични. 

Здравейте,

БЛАГОДАРИМ на всички, които участваха в състезанието. Тук публикуваме официалното класиране с времена, номера, дисквалифицирани и отказали се участници.

ИЗВИНЯВАМЕ СЕ на всички, които са се объркали по трасето, поради недостатъчна или неясна маркировка!

Малко информация относно класирането и организацията: 
- Общ брой участници в дисциплините колоездене и бягане – 100 човека
- Общ брой други участници – деца до 14 години - над 100 човека
- Дисквалифицирани – 8 човека: поради пропускане на най-горен пункт на трасето. Четирима от тях в дисциплина 32 км ЕЛИТ са минали през горен пункт един път, пропуснат е при второ минаване по трасето!
- Класиране: заради объркали се състезатели по трасето, направихме проверка и на миналите през пунктовете участници. Класирани са само тези , които са минали през предварително обявените пунктове - четири на брой.
- Пунктове:
1. Манастир Св. Петка – 3 човека;
2. Т.нар. петолъчка – 6 човека;
3.т. нар. Зелен контейнер (крайна точка) – 2 човека;
4. Анатема ; допълнително: още 2 точки с 4 човека за ориентир по трасето.
– Общо 18 човека по трасето.
- Дисциплина бягане – всички завършили. Няма объркали трасето!
- Регистрация – онлайн и на място. Няма пропуснат участник от регистрираните онлайн. Също така и опашки, объркване или недоволни при регистрацията на място. 
- Времеизмерване – времената се нанасят директно на компютър в ел. таблица. При въвеждане на номера, времето се записва автоматично. На място – един основен + един резервен компютри, записване успоредно и на двата за точност на резултатите. На регистрация – екип от 8 човека.
- Няма изгубени по трасето, няма наранени участници. Всички са завършили или отказали се. 
- Награждаване – закъсня с 30 минути поради проверка на участниците за класирането.

И не на последно място - знаем, че имаше объркване по трасето, за което много молим да ни ИЗВИНИТЕ!

БЛАГОДАРИМ на всички 92 състезателя, които въпреки объркването минаха през всички пунктове . За търпението и участието и най-вече за присъствието.

С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА УСПЕШНИ СТАРТОВЕ И ФИНАЛИ!

ОТ ОРГАНИЗАТОРИТЕ

Реклама

КЛАСИРАНЕAdd this to your website

Коментари

avatar 6eraчĸa
0
 
 
МНОГО ЗЛЕ ОРГАНИЗИРАНО СЪСТЕЗАНИЕ С ДОБЛИРАЩИ СЕ ПЪТЕКИ С НЕЯСНА ПОСОКА НЕЯСНА И ПОДВЕЖДАЩА МАРКИРОВКА .МАСОВО ХОРАТА СЕ ЧУДИХА НА КЪДЕ Е ВЯРНАТА ПОСОКА .НА КЛЮЧОВИ МЕСТА НЯМАШЕ НИКОЙ ОТ ОРГАНИЗАТОТИТЕ БЯХА СЕ СЪБРАЛИ НА РАЗДУВКА И НЕ СЕ ИНТЕСУВАХА КАВО СЕ СЛУЧВА ОКОЛО ТЯХ. НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ НА НИКОЙ ДА УЧАСТВА В ТОВА ЧУДО ЗАЩОТО ТОВА НЕ БЕШЕ СЪСТЕЗАНИЕ КОЛКОТО И ДА НЕ ИСКАТ ДА СИ ГО ПРИЗНАЯТ . НЕ ХОДЕТЕ ТАМ.....
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 11 Април 2017 09:46 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори