Начало Събития Събития 2017 101 sерпентини - задава се нещо уникално!
101 sерпентини - задава се нещо уникално!
Написано от Любомир Ботушаров    Вторник, 04 Април 2017 10:43    Печат

На 17-18 юни велоклуб "Крива спица" ще проведе за първи път в България състезание по каране на... серпентини. Да не казваме голяма дума, но поне на нас в МТБ-БГ не ни е известно подобна надпревара изобщо да е правена някъде по света, та току виж се окаже, че състезанието "101 sерпентини", което вече е официално насрочено за 17-18 юни над гр. Лъки в Родопите, ще е първото подобно и в световен мащаб. Кой знае...

Този въпрос обаче е второстепенен, а далеч по-важното е, че в този уникален формат ще се преплетат високо спортно майсторство и забавление. Серпентините са нещо, което се среща на почти всяка пътека, във всяка дисциплина, във всяка планина, така че няма значение дали сте ХС, АМ, ендуро или DH/FR колоездач - не можете да избягате от тези специфични завои, но ако можете да ги минавате изискано и технично, добре дошли сте да покажете тези умения по една наистина предизвикателна пътека, където има всякакви видове криволици - и тесни,  и стръмни и каквито други можете да си представите!


Шеговитият анонс за събитието можете да видите в сайта на Крива спица:

http://kriva.org/event/101-sерпентини/

Има и тема във форума, където през последните 1-2 месеца бяха "сондирани" нагласите за участие в подобна надпревара, и където ще продължат да се появяват подробности за нея:

http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=47&t=187226

Така че не му мислете много, а си запазете отсега тези дати в средата на юни, за да вземете участие (карайки или гледайки) в едно наистина ново и оригинално мероприятие!

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 04 Април 2017 11:31 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори