Начало Събития Събития 2017 Петрич Мини DH 2017 - класиране
Петрич Мини DH 2017 - класиране
Написано от Любомир Ботушаров, Организаторите    Понеделник, 03 Април 2017 13:06    Печат

На 1 април, не на шега, бе открит сезонът и за най-младите спускачи с първия кръг от Българските детски серии в Петрич. Състезанието по Mini DH бе организирано съвместно от двата активни велоклуба в града - Бела Екстрийм и Виво и пак от тях получихме резултатите с няколко снимки от награждаването, които ви предлагаме да видите:

Обща цел, общи резултати. Благодарение на тези двама човека (Олег Милушев и Стойчо Станоев) и запалените колоездачи около тях, гр. Петрич за няколко години се превърна в една от главните точки за планинско колоездене в България!

Реклама


Снимки: Кирил Цветков и Румен ВойновAdd this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 03 Април 2017 19:28 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори