Начало Събития Събития 2017 Петрич Мини DH (Български детски серии - кръг 1)
Петрич Мини DH (Български детски серии - кръг 1)
Написано от Организаторите    Четвъртък, 23 Март 2017 11:13    Печат

На 31 март и 01 април 2017 г. в Петрич ще се проведе състезаниe по Mini-DH,  което е 1 кръг от Българските детски серии за 2017 г. Организатори са клуб BELA Extreme и клуб VIVO.

На 31.03 (петък) е огледът на трасето и тренировките, а на 01.03 (събота) ще се проведат кфалификациите и финалното спускане.


НАРЕДБА MINI DH-ПЕТРИЧ

Дата: 31.03.–01.04. 2017 г.

Място на провеждане: Петрич, пл. Беласица

Организатор: Клуб "БЕЛА ЕКСТРИЙМ" и Клуб „ВИВО”

Такса участие: 30 лв. /включваща застраховка, кетъринг /. Таксата се заплаща след представена попълнена декларация в магазин "BELA EXTREME" или на място при регистрация и получаване на състезателен номер.

Дисциплина: Спускане

Категории: Участието в дадена категория се определя според годините, които се навършват в текущата календарна година:

- момчета 10 – 12 г.

- момчета 13 – 14 г.

- юноши 15 - 16 г.

Класиране: индивидуално по време след проведено квалификационно и финално спускане.

Награден фонд: победителите в отделните категории ще получат призове, медали, и предметни награди.

Задължителна екипировка: всеки един състезател, който иска да участва в събитието, е необходимо да използва следната защитна екипировка по време на състезанието:
- Каска с подбрадник (fullface) 
- Ръкавици 
- Наколенки
- Маска

Препоръчително за всички състезатели е използването и на протектор за гръб или броня, броня за врат и налакътници. Всеки един състезател ще бъде проверяван на старта за наличието на пълен комплект защитна екипировка и няма да бъде допуснат до трасето без всичко необходимо от задължителната екипировка упомената по-горе.

Камери: използването на екшън камери по време на квалификации и финали е забранено.

Освобождаване от отговорност: За да се включи в състезанието е необходимо всеки един състезател да подпише декларация за освобождаване от отговорност. С нея той освобождава от отговорност всички организатори и спонсори на събитието, като поема цялостна отговорност за действията си и възможните последици. За непълнолетните лица, които искат да се включат в мероприятието, е задължително декларацията да бъде попълнена и подписана и от 
родител/настойник в магазин "BELA EXTRIME" или преди старта на състезанието . В случай, че по време на събитието на място не присъства родител/настойник, който да подпише декларацията пред организаторите, е необходимо тя да бъде предварително попълнена и заверена пред нотариус.

Изправност на велосипеда: всеки един състезател е задължен да стартира с технически изправен велосипед с оглед на собствената му безопасност.

Времеви график: Състезателите са задължени да спазват точно определения от организаторите времеви график и програма. Състезател закъснял за старта си автоматично отпада от надпреварата.

Реклама

Програма:

Петък, 31 март

09:00 -11.00 Оглед на трасето без колела и записване
13:00 - 16:00 Тренировка и записване

Събота, 01 април

9:00 - 10:30 Тренировка и последна регистрация 
11:30-12.30 Квалификация

13:00 Финал

14:00 Награждаване

Тренировки: Задължително е всеки един състезател да е направил по минимум 2 тренировъчни спускания. Участниците ще бъдат записвани на старта и няма да бъдат допуснати да стартират без необходимия брой спускания.

https://www.facebook.com/events/1256710074450552/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 23 Март 2017 11:42 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори