Начало Събития Събития 2017 Велорали Ябланица 2017 - предварителна информация
Велорали Ябланица 2017 - предварителна информация
Написано от Организаторите    Петък, 17 Март 2017 21:57    Печат


Здравейте и тази година, приятели,

С голяма радост и нетърпение желаем за втора поредна година да ви поканим на Велорали Ябланица - състезание по планинско колоездене в стил крос-кънтри, което цели да разкрие сред любителите на този спорт нови тракове и маршрути, които към момента не се радват на особено голяма популярност, а същевременно предлагат изобилие от страхотни гледки и забележителности по пътя си.

В организацията на състезанието отново ще се включат ученици от община Ябланица, които след миналогодишната си среща със състезателите са още "по-зарибени" по колоезденето и още по-ентусиазирани да помагат за случването на събитието, което да допринесе за развитието и популяризирането на родния им край. 

В състезанието могат да вземат участие всички любители на планинското колоездене на възраст 14 години или повече.

Маршрутът е кръгов, като мястото на старта и финала е площадът в град Ябланица. 

Трасето тази година ще бъде различно от миналогодишното, за да се насладите на нови гледки и маршрути. До края на април ще публикуваме конкретен gps track и повече подробности за степента на трудност.

Такса за участие: 10 лв.
*Заплаща се на място в деня на състезанието.

Изисква се предварителна регистрация до 21 май 2017 г. 23:59 ч. Скоро ще бъде публикуван линк, на който ще можете да се регистрирате.

Реклама

Програма:

3 юни 2017 г.

08:30 - 09:45 - Получаване на състезателни номера и заплащане на такси.
10:00 - Старт на състезанието
15:00 - Награждаване
15:30 - Томбола

За повече подробности следете постовете във Facebook събитието, както и темата във форума: http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=47&t=187901.

За контакт с организаторите:
пишете ни съобщение чрез фейсбук страницата ни: www.facebook.com/mtbyablanitsa
+359 886 453 835 (Йоана Славова)
+359 884 050 179 (Юлиян Йорданов)
+359 888 755 745 (Васил Христов)
+359 885 604 642 (Иво Иванов)


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 07 Май 2017 09:35 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори