Начало Събития Събития 2017 Гответе се! СК по спускане идва в Хърватия през 2018 г.!
Гответе се! СК по спускане идва в Хърватия през 2018 г.!
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 05 Февруари 2017 05:55    Печат

Макар че дори за 2017 г. са възможни промени в някои от събитията, Международният колоездачен съюз (UCI) вече обяви датите и местата за Световната купа през 2018 г. Една от изненадите е, че първият кръг по спускане ще бъде в Хърватия!

Досега най-елитните състезателни серии са идвали толкова близо до България само в Марибор (Словения) и не се знае кога пак ще се случи подобно нещо, затова съветът ни към всички състезатели и фенове е да се подготвят отрано за пътуване към съседната балканска страна и да видят отблизо за какво каране иде реч! Датата е 21-22 април 2018 г., мястото е Лошин (Losinj) и още по-интересното е, че става дума за остров на адриатическото крайбрежие.

Засега информацията, която успяхме да намерим за трасето там и провеждащото се всяка пролет състезание, е тук: http://www.dhlosinj.net/.

Реклама

Ето как изглежда проектокалендарът за 2018 г.:


http://uci.ch/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 05 Февруари 2017 17:55 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори